Aspekty kliniczne żywienia dzieci z przewlekłą cholestazą – na podstawie wybranego przypadku - Jankowska, Irena; Neuhoff-Murawska, Joanna; Socha, Piotr; Pawłowska, Joanna; Socha, Jerzy (Gastroenterology Review/Przegląd Gastroenterologiczny, 2008)
Na podstawie doświadczeń autora omówiono wybrane aspekty żywienia dzieci z przewlekłą cholestazą, koncentrując się na aspektach klinicznych problemu.