Ranking szkół podyplomowych – najlepsze szkoły menedżerów zdrowia 2008 - Janowski, Marcin (Menedżer Zdrowia, 2008)
Prezentujemy nasz kolejny ranking szkół dla menedżerów w ochronie zdrowia, a tegorocznym zwycięzcą został Instytut Zdrowia Publicznego Uniwersytetu Jagiellońskiego Collegium Medicum.