Parada cieni - Slezak, Klaudiusz (Menedżer Zdrowia, 2008)
Niegdyś na pierwszych stronach gazet. Mający wpływ na to, co działo się w ochronie zdrowia. Krytykowani, podziwiani. Elżbieta Hibner, Teresa Kamińska, Anna Knysok, Bożena Banachowicz, Krzysztof Madej, Krzysztof Panas… Dziś niektórzy już zrezygnowali z aktywności publicznej i zajmują się tym, co lubią w domowym zaciszu, inni zmienili pole działalności publicznej, niektórzy marzą o powrocie na szczyt. Pouczające!