Na ratunek służbie zdrowia. Rozmowa z Rafałem Wasilewskim - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2008)
Są firmy, które oferują usługi poradzenia sobie z zadłużeniem w trudnej sytuacji. O takiej działalności opowiada Rafał Wasilewski, prezes M.W. Trade, która koncentruje się na restrukturyzacji zobowiązań placówek sektora publicznej służby zdrowia i kompleksowym doradztwie w zakresie przystosowania szpitali do standardów UE.