Dokąd zmierzamy? - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2008)
Prezes Naczelnej Rady Lekarskiej ubolewa, że rząd lekceważy zdanie pracowników ochrony zdrowia przy konstruowaniu reformy. Jego zdaniem takie działanie prowadzi do podejrzenia, że nie ma realnej chęci zmiany na lepsze.