Komu projekt, komu? - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2008)
Można otworzyć kram z projektami – do wyboru, do koloru. Do takiego wniosku dochodzi Michał Kamiński w reakcji na opublikowanie przez Ministerstwo Zdrowia kolejnego projektu – tym razem o podziale Narodowego Funduszu Zdrowia. Jego zdaniem – szkodliwego.