Po godzinach. Rozmowa z Pawłem Sztwiertnią - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2008)
Resort zdrowia znowu bierze się za politykę lekową. I – zdaniem dyrektora generalnego Związku Pracodawców Innowacyjnych Firm Farmaceutycznych Pawła Sztwiertni – w sposób nieprzemyślany. Krytykuje on pomysły, by przedstawiciele medyczni mieli odwiedzać lekarzy tylko po godzinach ich pracy tych ostatnich, a w danej reklamie można było reklamować tylko jeden lek i parę innych. O pomysłach Ministerstwa Zdrowia i opiniach przemysłu farmaceutycznego w rozmowie z Pawłem Sztwiertnią.