Pełna synchronizacja - Andrzejewski, Tomasz (Menedżer Zdrowia, 2008)
Informatyzacja to wyzwanie, z którym mierzy się każdy szpital. Stosy papierków w kartotekach na szczęście odchodzą w przeszłość. Warto jednak przeczytać artykuł autorstwa Tomasza Andrzejewskiego, specjalisty ds. systemów medycznych, jak integrować systemy komputerowe w szpitalu i jakie są doświadczenia innych krajów w tej mierze.