(Nie)liberalni związkowcy - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2008)
Lider Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy wieszczy, że brak poparcia związków zawodowych pracowników medycznych dla liberalnych rozwiązań w ochronie zdrowia niedługo może się skończyć.