Sonda redakcyjna - Czy bedzie kryzys?? (Menedżer Zdrowia, 2008)
Czy będzie kryzys? Sonda redakcyjna. To pytanie zadaliśmy: Krystynie Mackiewicz, Małgorzacie Soleckiej, prof. Marianowi Zembali, Markowi Balickiemu, Jarosławowi Kozerze, Jerzemu Millerowi, prof. Piotrowi Kunie.