Koło ratunkowe - Cieślak, Sylwia (Menedżer Zdrowia, 2008)
Relacja z konferencji naszego wydawnictwa, a w niej wybrane wypowiedzi jej uczestników na temat przyszłości przekształceń, zagrożeń i szans na przyszłość.