Walka z duchami? - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2008)
Prezes Naczelnej Rady Lekarskiej podsumowuje dotychczasowe prace w Sejmie nad pakietem ustaw zdrowotnych. Dokonując tego przeglądu kolejnych etapów tych prac, uparcie woła o autora kolejnych poprawek, które były składane do projektów.