Nasza mała stabilizacja (Menedżer Zdrowia, 2008)
W odredakcyjnym komentarzu gorzkie podsumowanie dotychczasowych dokonań rządu Donalda Tuska i wyrażenie braku nadziei na poprawę sytuacji w ochronie zdrowia w najbliższych dwóch latach. Wskazujemy, że po kilkunastu latach wciąż nie ma zgody odnośnie do kształtu systemu opieki zdrowotnej.