Kiedy reforma - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2008)
Prezes Naczelnej Rady Lekarskiej, Konstanty Radziwiłł, zadaje szereg pytań. Po dotychczasowej porażce Platformy Obywatelskiej w reformowaniu ochrony zdrowia zastanawia się, czy będzie ona w stanie przygotować taki pakiet propozycji, by nie spotkał się z szeroką krytyką.