Złowroga cisza - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2009)
Prezes Naczelnej Rady Lekarskiej Konstanty Radziwiłł, wyraża niepokój spowodowany tym, że Ministerstwo Zdrowia zdaje się nie dostrzegać kryzysu. Tak jakby go nie było, realizuje swoje wcześniejsze zapowiedzi i chce wprowadzać w życie, np. ustawę o urzędzie Rzecznika Praw Pacjenta. Nie wiemy natomiast nadal, co w dobie kryzysu będzie priorytetem dla rządu w ochronie zdrowia.