Polityczne zdrowie - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2009)
Prezes Naczelnej Rady Lekarskiej Konstanty Radziwiłł pisze o wątpliwościach związanych z projektem ustawy koszykowej. Najbardziej obawia się tego, że koszyk stworzą… politycy.