Spór o marże - Wojteczek, Justyna (Menedżer Zdrowia, 2009)
Czy planowane przez Ministerstwo Zdrowia sztywne marże i ceny urzędowe na leki refundowane uniemożliwią konkurencję? Tak – odpowiadają producenci leków innowacyjnych. Nie – mówią producenci generyków oraz aptekarze. Relacja z debaty zorganizowanej przez Media Trend na ten temat.