Rosną szpitale z klocków - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Cztery sale operacyjne, dwa pomieszczenia przygotowania lekarzy, korytarz i zaplecze techniczne bloku operacyjnego dla placówki w Kołobrzegu wybudowano w… niecałe 5 miesięcy. To dzięki nowej technologii modułowej, która zdobywa coraz większą popularność.