HISTORIA MEDYCYNYHistoria dwudziestu pięciu ogólnopolskich konferencji kardiologicznych Włocławskiego Towarzystwa Naukowego (1981–2005) - Sterkowicz, Stanisław (Kardiochirurgia i Torakochirurgia Polska/Polish Journal of Thoracic and Cardiovascular Surgery, 2009)
Addendum do zapisu XXV Jubileuszowej Ogólnopolskiej Konferencji Kardiologicznej Włocławskiego Towarzystwa Naukowego Postępy diagnostyki i terapii w kardiologii