W jaskini Platona - Wojteczek, Justyna (Menedżer Zdrowia, 2009)
Niedługo Sejm będzie głosował nowelizację ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych, która ma doprowadzić do stworzenia koszyka świadczeń gwarantowanych. Czy czeka nas rewolucja, czy kompromitacja? W sondzie Menedżera Zdrowia na to pytanie odpowiadają Anna Knysok, Xenia Kruszewska, Krzysztof Łanda, Bolesław Piecha, Andrzej Włodarczyk.