Charytatywny biznes - Wojteczek, Justyna (Menedżer Zdrowia, 2009)
Aż 14 podmiotów w 50 krajach uczestniczy w globalnym programie publiczno-prywatnym poświęconym walce z gruźlicą wielolekooporną. Program to 135 mln dolarów na leki, darowizny, szkolenia i technologie. Na takiej filantropii korzystają wszyscy.