Zdrowie wymaga dialogu - Olesch, Artur (Menedżer Zdrowia, 2009)
Politycy, przedstawiciele instytucji rządowych, pozarządowych i ośrodków akademickich, dyrektorzy szpitali oraz placówek medycznych, lekarze i farmaceuci – jednym słowem osoby, które mają znaczący wpływ na kształt polskiego rynku ochrony zdrowia lub są ich czynnymi uczestnikami – podjęli szeroki dialog podczas IX Konferencji Ogólnopolskiego Systemu Ochrony Zdrowia (16 kwietnia 2009 r., Warszawa). Interdyscyplinarna formuła konferencji przyciągnęła 650 gości, którzy wysłuchali 17 prelegentów, łącznie w 5 sesjach tematycznych.