Wojna o agencję - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2009)
– Nie można ustawowo zapisać, że decyzja Agencji Oceny Technologii Medycznych (AOTM) jest ostateczna. Wtedy odpowiedzialność ministra zdrowia za politykę lekową byłaby fikcją – mówi w wywiadzie dla Menedżera Zdrowia Wojciech Matusewicz, dyrektor AOTM.