Brukselski sztab zdrowia - Tytko, Zbigniew (Menedżer Zdrowia, 2009)
W dniach 13–14 maja br. w Brukseli odbył się V Światowy Kongres Ochrony Zdrowia Europa 2009 ( World Health Care Congress Europe 2009 ). Jego tematami przewodnimi były modele biznesowe w ochronie zdrowia. W kongresie uczestniczyło kilkaset osób z ponad 50 krajów świata.