Eksperci na telefon - Zygadło, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2009)
Trwa debata na temat obostrzeń dotyczących wizyt reprezentantów medycznych u lekarzy. Firmy farmaceutyczne przekonują, że reprezentanci przekazują wiedzę na temat leków. W wielu krajach taką edukację prowadzą zaś niezależne ośrodki informacji o leku. Warto się temu przyjrzeć.