Niedźwiedzia przysługa - Sygut, Marzena (Menedżer Zdrowia, 2009)
Prywatne placówki ochrony zdrowia ostro protestują przeciw zwolnieniu usług medycznych z VAT. Argumentują, że z powodu tej decyzji ponoszą większe koszty, niż gdyby go rozliczały na normalnych zasadach.