Zintegrowane bloki operacyjne - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Setki rozwiązań technologicznych służących ratowaniu życia, dziesiątki poważnych graczy reprezentujących międzynarodowe koncerny – tak wygląda polski rynek dostawców sprzętu medycznego. Jak się na nim odnaleźć, aby zapewnić pełną kompatybilność sprzętu w danej placówce medycznej, a co za tym idzie bezpieczeństwo pacjenta?