Czerniaki skóry – zasady postępowania diagnostyczno-terapeutycznego* - Ruka, Włodzimierz; Krzakowski, Maciej; Placek, Waldemar; Rutkowski, Piotr; Nowecki, Zbigniew I.; Fijuth, Jacek; Nasierowska-Guttmejer, Anna; Jeziorski, Arkadiusz; Rudnicka, Lidia; Murawa, Paweł; Słuszniak, Janusz; Potemski, Piotr; et al. (Dermatology Review/Przegląd Dermatologiczny, 2009)
*Spotkanie ekspertów i współautorów tego doniesienia odbyło się 19 stycznia 2009 roku w Warszawie pod patronatem konsultantów krajowych w dziedzinach chirurgii onkologicznej, onkologii klinicznej i dermatologii.