Dyktatura proletariatu - Fedorowski, Jarosław J.; Kuczyński, Paweł (Menedżer Zdrowia, 2009)
Najbardziej zainteresowani wprowadzeniem zmian w polskich szpitalach są ich dyrektorzy i lekarze, najmniej natomiast przedstawiciele związków zawodowych i personel pomocniczy – wynika z ankiety przeprowadzonej wśród menedżerów zdrowia podczas konferencji Hospital Management. W artykule przedstawiamy wyniki ankiety.