Rozporządzenie sanacyjne - Warczyński, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2009)
Rusza proces legislacyjny dotyczący nowych regulacji sanitarnych, higienicznych i fachowych dla szpitali. Ministerstwo Zdrowia przygotowało projekt nowego aktu prawnego, który od lipca skierowany zostanie do konsultacji. Prezentujemy założenia projektu.