Czysty zysk - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Dyrekcje placówek służby zdrowia doskonale zdają sobie sprawę, jak ważne jest zachowanie czystości. Konsekwencją jej braku mogą być zakażenia szpitalne, spadek zaufania do danej placówki, a w skrajnych przypadkach jej czasowe zamknięcie. Jak tego uniknąć?