Stary nowy rentgen (Menedżer Zdrowia, 2009)
Popularne badania RTG przeżywają drugą młodość. Jaki sprzęt kupić do pracowni RTG, aby pacjenci nie byli narażeni na zbyt duże dawki promieniowania, a zdjęcia były wyrazistsze?