Kryzys na zdrowie? - Tuczapski, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2009)
Wydawałoby się, że działania restrukturyzacyjne wprowadzane w czasie pogłębiającego się kryzysu i braku perspektyw większych nakładów na ochronę zdrowia skazane są na niepowodzenie. Niekoniecznie tak być musi.