Diagnoza poprawy - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Polskie placówki służby zdrowia mają do dyspozycji wszystkie technologiczne nowości z zakresu diagnostyki obrazowej. Nic, tylko kupować! Skąd jednak mają brać na nie pieniądze? Podpowiadają specjaliści.