Skąd pieniądze? - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2009)
Zamiast z opuszczonymi rękoma narzekać na brak pieniędzy, obniżenie przychodów, trzeba uporządkować gospodarkę finansową i sięgnąć po gotowe pomysły na podwyższenie dochodów.