Na miarę XXI wieku - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2009)
Rozmowa z prof. Andrzejem Steciwką, Człowiekiem Roku 2009 w Ochronie Zdrowia, prezesem Polskiego Towarzystwa Medycyny Rodzinnej Szerokie, wielowątkowe podejście daje pacjentowi wiele korzyści. Dziś potrzebni są zarówno lekarze mający podejście holistyczne, jak i bardzo wąsko wyspecjalizowani – mówi Steciwko.