Kim są liderzy w ochronie zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2009)
Sukces to suma niewielkich starań powtarzanych bez wytchnienia – zauważał Robert Collier, amerykański filozof i pisarz. Recepta ta jak ulał pasuje do sylwetek wszystkich tegorocznych laureatów jubileuszowej, dziesiątej edycji konkursu Sukces Roku 2009 w Ochronie Zdrowia . W artykule: poczet nagrodzonych.