Rycerz Świętego Sylwestra - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2009)
Rozmowa z prof. Wojciechem Witkiewiczem, dyrektorem Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego we Wrocławiu Dyrektor szpitala, nawet jeżeli jest jednocześnie lekarzem, musi w każdej chwili myśleć o swoim zakładzie jak o podmiocie ekonomicznym – mówi Witkiewicz.