Dobra diagnoza - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2009)
Zagrożenie terrorystyczne, wirusy ptasiej i świńskiej grypy to sytuacje, które są wyzwaniem dla polskich laboratoriów. Czy są one na nie przygotowane?