Igranie z ogniem - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2009)
Myślenie w kategoriach zdrowia publicznego jest obce naszym decydentom. Można mieć jedynie nadzieję, że przed prawdziwą katastrofą ochroni nas bardziej przewidująca Opatrzność.