Plan na 2010 rok - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2009)
Trwa proces kontraktowania świadczeń medycznych na przyszły rok. Kontraktowanie świadczeń na rok 2010 jest zróżnicowane w poszczególnych oddziałach.