Krok po kroku - Michalak, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2009)
– Nie wyhamuję reform, nie będzie przerwy na prezydencką kampanię wyborczą. Przeciwnie: myślę o przyspieszeniu zmian. To nie będzie rok zmian kosmetycznych, uśmiechania do wszystkich i unikania spraw trudnych. Krok po kroku będę realizować program – zapowiada Kopacz.