Gala X edycji konkursu Sukces roku 2009 na Zamku Królewskim (Menedżer Zdrowia, 2009)
Na Zamku Królewskim w Warszawie odbyła się gala konkursu Sukces Roku 2009. Uroczystość miała dziesięciu bohaterów. Pierwszych dziewięciu to laureaci nagrody w sześciu kategoriach. Dziesiątym bohaterem wieczoru nieoczekiwanie stał się… śnieg. Przedstawiamy fotorelację z gali.