Szary scenariusz - Tyszka, Anna (Menedżer Zdrowia, 2009)
Od roku świat zmaga się z kryzysem finansowym. Jakie były jego skutki dla systemów ochrony zdrowia na świecie? Czy spełniły się najczarniejsze proroctwa czy też systemom udało się wyjść obronną ręką?