Skok na kasę? - Musiał, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2009)
Chylę czoło przed Andrzejem Sośnierzem, który pierwszy próbował wprowadzić w Polsce elektroniczny system identyfikacji pacjenta. Teraz wydaje się on prymitywny, ale dziesięć lat temu niewiele krajów było stać na kompleksowy system z prawdziwego zdarzenia. Dziś zaś mało kogo stać na nieposiadanie go.