Jak Zabłocki na mydle - Sygut, Marzena (Menedżer Zdrowia, 2010)
Chociaż stale się słyszy, że przyczyną trudności w dostępie do drogich terapii jest zbyt mały budżet, trudno oprzeć się wrażeniu, że gdyby w rodzimej administracji zdrowia zasiadali dobrzy ekonomiści, pieniędzy starczyłoby na wiele więcej.