Źle, ale lepiej (Menedżer Zdrowia, 2010)
Czy prowadzimy dobrą politykę lekową? Czy na refundację powinniśmy przeznaczać więcej pieniędzy niż dziś? Co zrobić, by nie zostały one zmarnowane? Na te pytania starali się odpowiedzieć uczestnicy zorganizowanej pod patronatem Menedżera Zdrowia debaty Polityka lekowa państwa – aspekty ekonomiczne .