Polska Obamy - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2010)
Z jednej strony – medycyna na najwyższym poziomie, a z drugiej – co rusz można spotkać opisy zaniedbanych pod względem medycznym Amerykanów, którzy nie mają ubezpieczenia. Prezydent Obama postanowił skończyć z tym drugim.