Wyzwania 2010 - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2010)
W dniach 8–9 czerwca spotkamy się już po raz czwarty na Konferencji Hospital Management – wyzwania 2010 w Warszawie. W tym roku tematem wiodącym będą finanse szpitali. Jak skonstruować ich budżet? Jak wygląda sytuacja finansowa polskich szpitali, gdy porównamy je z zagranicznymi? Co możemy zapisać po stronie winien , a co po stronie ma ? Na te pytania chciałbym odpowiedzieć w niniejszym, przedkonferencyjnym materiale.