Wieża Babel - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2010)
Tragedia smoleńska, która tak głęboko nas poruszyła, obok wielu innych pytań, postawiła i te o jakość politycznej debaty w naszym kraju. Nie jest bowiem tajemnicą, że od paru lat debata ta przypomina bardziej wojnę gangów niż merytoryczną dyskusję osób zatroskanych o losy ojczyzny. Odnosi się to również do dyskusji o kształcie i przyszłości polskiej służby zdrowia.